Що потрібно знати про новий iPhone 12?

45657Компанія Apple презентувала світу нові смартфони - iPhone 12 та iPhone 12 Minі. Особливістю новинок є велика внутрішня пам'ять на 64, 128 та 256 Гб та підтримка 5G. Щодо кольорів, то виробник зупинився на випуску чорних, білих, червоних, блакитних та зелених моделей.

Іміджевий оновлений смартфон від Apple

Чи можна сперечатися про те, що флагмани від яблучного виробника це не іміджевий продукт? Американський виробник докладає максимум зусиль аби кожна модель підкреслювала статус власника та його смак, тому купити iPhone на mrfix.ua, щоб підкреслити свою індивідуальність - найкраще рішення!

Модель iPhone 12 - це базовий флагман від Apple. Він оснащений 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм з технологією захисту скла Ceramic Shield, завдяки чому смартфон став в 4 рази витривалішим до ударів.

Всі нові моделі працюють на процесорі Apple A14 Bionic - це перший чіп на п'ятинанометровій технології. Apple заявляє, що центральний процесор працює на 40% швидше, ніж A12, тоді як графічний процесор до 30% швидше, ніж A12. Експерти називають його найпотужнішим шестиядерним процесором в сучасних смартфонах.

Крім того, в новому iPhone з'явився магнітний конектор MagSafe, який дозволяє кріпити до пристрою аксесуари (гаманці, чохли). Заряджати його можна тієї ж зарядкою, що і Apple Watch.

Особливості моделей

Компанія також презентувала другий смартфон - це iPhone 12 mini, найменший айфон за останні 4 роки. Він отримав 5,4-дюймовий OLED-дисплей з маленькими рамками, тому його корпус менше iPhone SE.

Ще дві новинки iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max оснащені екраном 6,1 і 6,7 дюйма і корпусом з хірургічної сталі. Обидва працюють на тому ж процесорі Apple A14 Bionic і підтримують 5G, але в інших характеристиках дуже відрізняються від базових моделей.

Смартфони представлені в чотирьох кольорах: в графітовому, сріблястому і золотому кольорі, а також в кольорі «тихоокеанський синій» і володіють камерою з 4-кратним оптичним зумом.

546546Також в покращених моделях з'явився лідар (обробка віддаленого зображення з допомогою активних оптичних систем) - це четверта 3D-камера з інфрачервоними променями, яка дозволяє сканувати об'єкти навколо (знадобиться для доповненої реальності).

Де придбати новинки?

Придбати якісний гаджет за помірною ціною - завдання не з легких, проте з онлайн магазином Mr.Fix завжди можна придбати актуальну продукцію від компанії Apple. Щоб виріб був надійно захищений та оснащений, тут можна придбати аксесуари, зарядні пристрої, кабелі, док станції та все-все, що знадобиться для комфортного користування смартфоном.

Доставка флагману можлива у будь-який куточок України. Окрім продажу iPhone, є сервісне обслуговування з гарантією від магазину. Тож, купуючи у Містер Фікс, покупець може бути впевненим у якісному гарантійному та післягарантійному обслуговуванні.

0
репостів
0
репостів