Вівторок, 05 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницьким апеляційним судом підтримано позицію прокуратури щодо скасування виправдувального вироку суду першої інстанції стосовно жителя м. Шепетівка за фактом забруднення земель відходами, шкідливими для довкілля, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 239 КК України).

Цьогоріч у березні з нагоди 210-ї річниці від дня народження Т.Г. Шевченка на базі Шепетівського міського будинку культури проходить І тур фестивалю-огляду культурно-мистецького проекту «Шевченко 4.5.0». І вже традиційно в рамках фестивалю, з метою популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, виховання у молоді любові до українського слова, подальшого вдосконалення сценічної мови, художнього читання, виконавської майстерності, в цих стінах проходить конкурс читців «Вічне Тарасове слово».

Пережив окупацію Київщини та пішов добровольцем на війну: навіки додому повернувся Шуст Олександр Сергійович
Розділ Події

Славутська громада знову у скорботі, знову важка втрата… Сьогодні повернувся на вічний спокій до рідної домівки Захисник України, справжній Герой, наш земляк Шуст Олександр Сергійович.

Трагічну звістку з фронту отримала Судилківська громада, знову біль, сльози, розпач, гіркота непоправної втрати. Сьогодні стало відомо, що у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Городище, Слісарчук Олександр Миколайович, 1979 року народження.

Рік тому, 5 березня 2023 року, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку, поблизу міста Часів Яр, загинув наш земляк Богдан Сторожук, водій 8-го окремого полку спеціального призначення ССО імені Князя Ізяслава Мстиславича.

Полонська громада провела у засвіти солдата Тригубу Сергія Валерійовича
Розділ Події

Сьогодні, 5 березня, Полонська громада провела у засвіти солдата Тригубу Сергія Валерійовича. Водій 1-го гірсько-штурмового взводу військової частини А3715 загинув, виконуючи свій військовий обов'язок із захисту Батьківщини, 29 лютого 2024 року в районі населеного пункту Синьківка Куп'янського району.

Платники Хмельниччини у цьому році сплатили вже майже 140 мільйонів гривень військового збору
Розділ Бізнес

У січні-лютому цього року платниками Хмельниччини на фінансування українського війська перераховано 138 мільйонів гривень військового збору. Про це інформують в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.

Апеляційний суд відхилив апеляційні скарги обвинувачених у справі про незаконну порубку лісу, апеляційні вимоги прокурора – задовольнив частково: конфіскував у власність держави автомобіль «УРАЛ», як знаряддя злочину. У решті вирок Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області ХАС залишив без змін.

На Шепетівщині завершився 3-й етап змагань «Пліч-о-пліч зі спортом» з баскетболу
Розділ Спорт

Змагання проходили 29 лютого та 1 березня у Шепетівці, в рамках проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом» на базі Шепетівського навчально-виховного комплексу № 1.

0
репостів
0
репостів