Понеділок, 10 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Електропостачання в Хмельницькій територіальній громаді відновлено на 90%, до вечора повністю має бути відновлене і електро-, і водопостачання. Про це повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

У Нетішині прощались із героєм-захисником Артемом Белінським
Розділ Події

Сьогодні, 10 жовтня, Нетішинська громада знову в жалобі. Віддаючи шану та славу, сотні небайдужих нетішинців навколішки, з тугою в серці та зі слізьми, з синьо-жовтими прапорами та квітами зустрічали героя-захисника Артема Белінського, який віддав своє життя за Україну, за її волю, за її незалежність. На площі перед будівлею виконавчого комітету відбулося багатолюдне прощання з героєм.

Сьогодні дуже важкий ранок для нашої країни. Рашисти продовжують свій терор і завдають ударів не лише по критичній інфрастуктурі, а й цивільних об’єктах всієї нашої країни. Так розпочав своє відеозвернення начальник Хмельницької обласної військової адміністрації.

10 жовтня 2022 року о 7.26 в Шепетівці як і по всій Україні зазвучали сирени. Рашисти ведуть масований ракетний обстріл практично по всім обласним центрам та столиці нашої Батьківщини.

0
репостів
0
репостів