Над Хмельниччиною збили 3 ракети, постраждав обласний центр

Автор 10 жовтня 2022, 12:52
ілюстративне фото ілюстративне фото

Сьогодні дуже важкий ранок для нашої країни. Рашисти продовжують свій терор і завдають ударів не лише по критичній інфрастуктурі, а й цивільних об’єктах всієї нашої країни. Так розпочав своє відеозвернення начальник Хмельницької обласної військової адміністрації.

Дісталось і Хмельниччині. Принаймні три ракети були збиті над Хмельницькою областю. Ворог випустив 6 ракет по території нашої області. 3 ракети збиті силами ППО (над Волочиською, Староушицькою та Полонською громадами). Три ракети влучили в об'єкт критичної інфраструктури м. Хмельницького.

Всі відповідні служби працюють. Ми оперативно усунемо всі пошкодження. Нас не зламати! Незламний народ - незламної країни!

Уважно слухайте сигнали тривоги! Віримо в наші ЗСУ! СЛАВА ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ!

За словами міського голови Хмельницького, у результаті масованого ракетного обстрілу російськими терористами пошкоджено один із об’єктів критичної інфраструктури. В кількох будинках повилітали вікна. Постраждалих немає.

На разі в обласному центрі відсутнє електропостачання, не працює електротранспорт, призупинене водопостачання, не працюють світлофори. Медичні заклади заживлені від власних дизель-генераторів.

До кінця дня плануєтьсяповністю відновити нормальний режим роботи усіх мереж. Найголовніше сьогодні, що внаслідок ракетних ударів травмованих та загиблих осіб в області немає.

Останнє редагування 10 жовтня 2022, 15:41

Відео

0
репостів
0
репостів