Розділ Суспільство

Лісівники Шепетівщини запрошують на екскурсію до Мальованського лісництва

Автор 30 червня 2022, 15:07

Лісівники Шепетівщини реконструювали зону відпочинку на території центральної садиби Мальованського лісництва і усіх запрошують на прогулянку! Це місце передусім унікальне тим, що входить до регіонального ландшафтного парку «Мальованка». А ще там можна відпочити не лише тілом і душею, а й побувати на екскурсії й почути різні цікавинки про природу краю.

Лісівники біля альтанок встановили мангали та облаштували дитячий майданчик. Збудували біотехнічний куточок, де демонструють процес підгодівлі диких тварин взимку. А також створили оглядовий майданчик біля вольєра з оленями, де можна зблизька розгледіти цих благородних тварин, а також помилуватися дикими качками.

Для усіх бажаючих працівники проводять екскурсії зоною відпочинку та територією садиби лісництва. А згодом лісівники Шепетівщини планують розробити спеціальний маршрут, так звану екологічну стежину, якою проводитимуть туристичні походи, демонструватимуть мандрівникам унікальні місцини та розповідатимуть про особливості регіону, лісів та природи. 

Пресслужба Хмельницького ОУЛМГ

0
репостів
0
репостів