Розділ Культура

У Шепетівці відбувся Благодійний танцювальний марафон «Танцюємо для ЗСУ!»

Автор 04 жовтня 2024, 17:18

Вчора, 3 жовтня, у Шепетівському міському будинку культури відбувся масштабний мистецький захід – Благодійний танцювальний марафон «Танцюємо для ЗСУ!», який був приурочений до Дня захисників та захисниць України, мужніх воїнів, які не жалкуючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.

Під час марафону був проведений аукціон, виручені кошти з якого ми спрямували на ремонт автомобіля для бригади розвідки МПЗ "Сталевий кордон", що виконують бойові завдання в курській народній республіці. Саме вони надали для аукціону гільзи та тубус, що легким змахом пензля перетворили у витвори мистецтва викладачі Дитячої художньої школи.

Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до цього фантастичного дійства: учасникам, колективам, майстрам.

Танцювали для ЗСУ: народний аматорський театр танцю «Віват», керівник Олена Новомодна, дитяча громадська організація спортивно-бальний клуб «Інеш», керівник Інна Головач, народний колектив спортивно-бального танцю «Браво» керівник Діана Кучер, танцювальний колектив «Овація» мистецької школи «Шепетівська музична школа» керівник Іванна Бейзимова.

Лоти на аукціон надали: Олена Тимощук, Володимир Монтач, Олена Колотова, Наталія Антонюк, Михайло Сорокін, Людмила Овсянюк, Ксенія Верхогляд, Ангеліна Балицька.

Вдалося зібрати 14 510 грн. Кошти одразу були передані представнику бригади розвідки МПЗ "Сталевий кордон" – Вадиму Заході.

Донатьмо та підтримаймо наших захисників, бо завдяки ним ми зустрічаємо світанки! Слава Україні!

Шепетівський міський будинок культури

0
репостів
0
репостів