У Шепетівці з прийдешнім професійним святом привітали освітян громади

Автор 04 жовтня 2024, 14:17

4 жовтня, з нагоди Дня працівників освіти у Шепетівці вітали вчителів, працівників дошкільних та позашкільних закладів. Про це повідомила Шепетівська міська рада.

З професійним святом, яке в Україні відзначатимуть у неділю, 6 жовтня, освітян громади привітала заступник міського голови Галина Безкоровайна. Подякувала педагогам за витримку та терпіння, за виховання патріотів, які сьогодні мужньо захищають Українську державу, за відданість професії й уміння протистояти викликам воєнного часу та зауважила, як непросто зараз це дається.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання молодого покоління та з нагоди Дня працівників освіти педагогів Шепетівської громади було відзначено Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками.

Педагогічних працівників громади також привітав депутат Шепетівської міської ради Віталій Биков, який передав відзнаку та грамоту Верховної Ради України вчителю фізики Шепетівського Ліцею №1 ім. Героя України М.Дзявульського Володимиру Ободянському.

0
репостів
0
репостів