Розділ Спорт

У Шепетівці відбулись щорічні національно-патріотичні змагання «Незламні»

Автор 03 жовтня 2024, 14:37

2 жовтня, на стадіоні «Локомотив», з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України й Покрови Пресвятої Богородиці, відбулись вже традиційні для Шепетівки національно-патріотичні змагання «Незламні. Про це повіломиди у міській раді.

Участь взяли 6 збірних команд навчальних закладів міста: Шепетівського медичного фахового коледжу, Шепетівського професійного ліцею, ВСП «Шепетівський фаховий коледж закладу вищої освіти «Подільський державний університет», Ліцею  №1 імені Героя України Миколи Дзявульського Шепетівської міської ради, та дві команди Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі загальноосвітня школа І-III ступенів імені Натана Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.

На початку змагань до команд та їх наставників звернулася начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради Наталія Стасюк, яка привітала учасників з початком змагань та побажала продемонструвати свої найкращі вміння та вправність, а також побажала учасникам пермог.

Змагання проходили у вигляді комбінованої військово-спортивної естафети. До складу кожної з 6 команд увійшло по 5 спортсменів, незалежно від статі, віком до 18 років.

Кожен учасник команди подолав дистанцію 400 метрів з 5 перешкодами (розбірка – збірка автомата, споряджання та розбірка магазину, спортивний блок перешкод охоплював «біг по шинах», виконання 10 бурпі та стрільбу з пневматичної гвинтівки) та передати естафету наступному учаснику команди. Перемогу здобула команда, яка найшвидше подолала дистанцію.

У ході напруженої та видовищної боротьби місця розподілилися наступним чином:

  • І місце – команда II курсу Шепетівського НВК№3/2  (Ходаковський Роман, Хоронжук Олексій, Романюк Олег, Кишкань Лілія, Лахнік Стас, Фомічов Артем)
  • II місце – команда Шепетівського НВК№3/1 (Рожок Сергій, Шамрай Олександр, Гордовський Назар, Щербаков Нікіта, Карнаух Вікторія, Олійник Валерія)
  • III місце – команда  Шепетівського медичного фахового коледжу (Бойко Олексій, Ковальчук Дмитро, Вовк Денис, Антонюк Віталій, Євчук Святослав)

Команди були нагороджені медалями, грамотами, кубками та солодкими подарунками. Також кожна команда отримала прапор України та м’ячі для спортивних ігор.

Грамотами та кубками були відзначені трійка учасників, які найшвидше подолали комбіновану військово-спортивну естафету. Цьогоріч це представники Шепетівського НВК№3.

  • І місце – Ходаківський Роман  2 хв 52 сек
  • II місце – Романюк Олег 3 хв 13 сек
  • III місце – Рожок Сергій 3 хв 15 сек

Захід було організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів