Розділ Суспільство

Сесія міськради: перейменування вулиці, приватизація пожежного депо, кінотеатру та частини будинку побуту

Автор 04 жовтня 2024, 15:57

3 жовтня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії міської ради, у ході якого розглянули 53 питання порядку денного. Про це повідомила пресслужба органу самоврядування.

На початку засідання до присутніх звернувся народний депутат України Олексій Жмеренецький, який вручив медпрацівникам відзнаки та грамоти Верховної Ради України.

У блоці земельних питань розглянули проєкти рішень про експертну грошову оцінку земельних ділянок, припинення права користування земельними ділянками, поновлення договорів оренди та укладання додаткової угоди до договору оренди землі. А також про надання дозволів на виготовлення технічної документації, розроблення проєктів землеустрою та їх затвердження. Прийнято рішення про продаж двох земельних ділянок та передачу у власність сформованих земельних ділянок.

Підтримавши ініціативу мешканців села Пліщин щодо присвоєння узагальненої назви вулиці на честь загиблих військовослужбовців та відповідно до рішення профільної комісії, прийнято рішення про перейменування вулиці Ізяславської у селі Пліщин на вулицю Захисників України.

З метою реалізації ефективної молодіжної політики в Шепетівській міській територіальній громаді, продовжено міську цільову соціальну програму «Молодь Шепетівки» на 2025 рік.

У зв’язку із реорганізацією шляхом приєднання гімназії №6 до ліцею №2 було затверджено передавальний акт товарно-матеріальних цінностей.

Внесено зміни до програми Комплексної фінансової підтримки первинної медико-санітарної допомоги для жителів Шепетівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, у зв’язку із проведенням ремонту електромереж в амбулаторії №5 та внесенням змін у документацію.

Відповідно до вимог законодавства, план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік доповнено пунктом, який передбачає розроблення нормативно-правового акта, що регулює вимоги до орендаря при передачі в оренду нерухомого майна  комунальної власності.

Учасники засідання погодили Меморандуму про співпрацю між Шепетівською міською радою та ГО та надано згоду на прийняття від організації офісного обладнання.

КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» надано дозвіл на списання застарілого обладнання, яке не придатне для подальшого використання.

Приміщення за адресою вул. Козацька, 20 а (колишнє пожежне депо) у селі Пліщин включено до Переліку об’єктів, що підлягають приватизації у 2024 році, та прийняте рішення про його приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні.

Вчергове розпочато процедуру приватизації будівлі міського центру культури та дозвілля ім.Островського, за адресою вулиця Героїв Небесної Сотні, 50.

Скасовано рішення міської ради від 04.07.2024 року про приватизацію частки нежитлової будівлі за адресою вул. Соборності, 6, у зв’язку із відмовою потенційного покупця взяти участь в аукціоні.

У зв’язку зі збільшенням фінансування запланованих заходів на 2024 рік,  внесено зміни в додаток до програми розвитку Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства та Шепетівського підприємства теплових мереж» на 2022-2025 рр. Також Шепетівському підприємству теплових мереж надано згоду на укладення договору постачання природного газу з Товариством з обмеженою відповідальністю “Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

Для фінансування виплат одноразової грошової допомоги, виплат стипендії почесним громадянам, внесено зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Шепетівської громади на 2024-2026 рр. Малозабезпеченим мешканцям громади надано одноразову грошову допомогу на лікування.

Учасники засідання погодили проєкт угоди між Ленковецькою сільською радою та Шепетівською міською радою щодо передачі-прийняття субвенції, із загального фонду бюджету сільської територіальної громади в загальний фонд бюджету міської громади, для проведення поточних ремонтних робіт хірургічного кабінету консультативно-діагностичної поліклініки Шепетівської багатопрофільної лікарні.

Для фінансування прийнятих рішень та видатків за програмами, внесено зміни до бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2024 рік. Серед іншого, кошти спрямовуються на виконання Програми заходів національного спротиву Шепетівської міської територіальної громади, на капітальний ремонт системи пожежної сигналізації, оповіщування про пожежу та управління евакуацією людей у ЗДО №7 «Дюймовочка» капітальний ремонт аварійної ділянки водопроводу по вул. Героїв Небесної Сотні від буд. 54 до буд. 84.

Останнє редагування 04 жовтня 2024, 16:33

Відео

0
репостів
0
репостів