Розділ Спорт

Сьогодні Шепетівська КДЮСШ святкує своє 67-річчя

Автор 01 жовтня 2024, 18:47

Сьогодні Шепетівська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа святкує 67 років від свого створення. Про це заклад позашкільної освіти повідлмив у себе на сторінці.

Це не звичайне свято, свято домівки багатьох поколінь. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять спортивних традицій, наступність поколінь.

За ці роки Шепетівська КДЮСШ підготувала Майстрів спорту України, Майстрів спорту міжнародного класу.

Серед них учасник Токійської Олімпіади Анатолій Олійник, учасник Олімпійських ігор в Мехіко - В. Оніщук (тренер-викладач В.Ф. Лук'янчук), бронзовий призер чемпіонату світу з боксу, срібний призер Юнацьких Олімпійських ігор, 2-х разовий призер чемпіонату Європи з боксу - Тарас Бондарчук (тренер-викладач М.О. Алтунян); чемпіон і рекордсмен Європи з важкої атлетики серед юнаків, призер чемпіонату світу з важкої атлетики - Сергій Колесник (тренер-викладач В.І.Медведь).

За останні 3 роки тренери-викладачі КДЮСШ підготувала 8 кандидатів в Майстри спорту, 3 Майстра спорту України.

Учні-спортсмени нашої школи поповнювали склад національної збірної команди України з боксу, важкої атлетики. В даний час в списках членів національної збірної команди України з важкої атлетики (кандидат) є Ктітарев В'ячеслав.

Ми дякуємо тренерам-викладачам за відданість нашій загальній справі, за любов до своєї професії. Дякуємо всім спеціалістам, технічним працівникам – їхній щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний і теж – почесний.

0
репостів
0
репостів