Розділ Спорт

Юнаки та дівчата Шепетівської громади змагалися у стрільбі з пневматичної гвинтівки

Автор 04 жовтня 2024, 14:38

3 жовтня  у тирі Шепетівського професійного ліцею відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти та навчальних закладів Шепетівської міської територіальної громади з нагоди Дня захисників та захисниць України та Дня Українського козацтва.

До участі у чемпіонаті було заявлено 10 команд у двох вікових групах (склад команди 2 дівчини та 2 юнаки):

  • 7- 9 класи :  Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом  (дві команди) та  Шепетівський навчально-виховний комплекс №3 у складі «Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів імені Натана Рибака  та ліцей з посиленої військово-фізичною підготовкою» (дві команди).
  • 10-11 класи та студенти навчальних закладів: Ліцей №1 імені Героя України Миколи Дзявульського),  Медичний фаховий  коледж, Професійний ліцей, ВСП «Шепетівський фаховий коледж ЗВО «ПДУ» та Шепетівський навчально-виховний комплекс №3 у складі «Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів імені Натана Рибака  та ліцей з посиленої військово-фізичною підготовкою»  (дві команди).

Вправа зі стрільби (ГП-1 мішень спортивна), проходила у положенні сидячи з упором на лікоть, яка охоплювала: 3 пробних та 5 залікових пострілів на відстані до цілі 10 метрів.

У підсумку місця розподілилися наступним чином

І загальнокомандне місце у категорії 7-9 класи посіла команда 1 Пліщинської гімназії з дошкільним підрозділом здобувши 150 очок, ІІ місце – команда 2 Пліщинської гімназії з дошкільним підрозділом набравши 129 очок, ІІІ місце посіла команда 1 Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів імені Натана Рибака  та ліцей з посиленої військово-фізичною підготовкою» –  66 очок.

Серед дівчат 7-9 класів золоту нагороду виборола Томчук Вікторія – 42 очка (Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом команда 1), срібною призеркою стала Олійник Евеліна (Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом команда 1) – 35 очок, бронзу здобула Федорчук Вікторія (Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом команда 2) – 32 очка.

Перше місце серед юнаків 7-9 класів з результатом 45 очок виборов Захаренко Владислав (Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом команда 1), друге місце посів Годованюк Максим (Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом команда 2) – 38 очок, третє – Мельник Михайло (Пліщинська гімназія з дошкільним підрозділом команда 2) – 31 очко.

І загальнокомандне місце у категорії 10-11 класи та студенти навчальних закладів посіла команда Шепетівського медичного фахового коледжу здобувши 162 очка, другими стала команда ВСП «Шепетівський фаховий коледж ЗВО «ПДУ» набравши 141 очко, третє місце посіла команда  Ліцею №1 імені Героя України Миколи Дзявульського – 121 очко.

Серед дівчат 10-11 класів та студентів навчальних закладів найкращий результат показала Іщук Вероніка (Професійний ліцей) – 41 очок, другою стала Калюк Діана (Шепетівський медичний фаховий коледж) – 40 очок, третє місце посіла Муравська Марія (Шепетівський медичний фаховий коледж) – 38 очок.

Перше місце серед юнаків 10-11 класів та студентів навчальних закладів з результатом 44 очок виборов Бойко Олексій (Шепетівський медичний фаховий коледж), друге місце посів Стеценко Андрій (Шепетівський медичний фаховий коледж) – 40 очок, третім став Степанець Володимир (Ліцей №1) – 39 очок.

Команди переможці та призери змагань були нагороджені кубками та грамотами,  переможці та призери особистого заліку – медалями та грамотами.

Змагання було організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів