Субота, 08 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Нетішині тужлива «Плине кача…» звучала за Віталієм Берковським
Розділ Події

Сьогодні, 8 липня, Нетішин знову в жалобі, смутку та скорботі… Знову тужлива «Плине кача…» линула над містом… Ще одна втрата в нашій громаді… Ще один Воїн повернувся додому на щиті в домовині...

На Шепетівщині прощались із воїном Дячуком Олексієм Івановичем
Розділ Події

Вчора, 7 липня в селі Мирутин Шепетівського району в останню світлу путь проводжали захисника Дячука Олексія Івановича. 31-річний воїн поліг за незалежність та територіальну цілісність Батьківщини.

Веремієнко Аліна та Шевчук Діана  - двохсотбальники з Ізяславської громади
Розділ Освіта

Цей навчальний рік був особливо важким та напруженим через умови воєнного стану. Однак наша українська молодь довела, що вона здібна, наполеглива та незламна, бо на своєму освітньому фронті показала чудові результати. Національний мультитест лишився позаду. Серед випускників 2022/2023 н.р. Ізяславської громади є дві учениці, які знають англійську мову та математику краще за інших. Тож нещодавно мені вдалося поспілкуватись із зірковими ексучасницями НМТ – випускницями Ізяславського ліцею №5 Веремієнко Аліною та Шевчук Діаною, які досягли неймовірних результатів, а саме потрапили в число найздібніших учнів України.

Служба безпеки ліквідувала масштабну корупційну схему в одній з центральних районних лікарень Хмельницької області. Посадовці налагодили масовий продаж фіктивних медичних документів для отримання групи інвалідності та «списання» з військової служби за станом здоров’я. За оперативними даними, «прибуток» фігурантів сягав 150 тис. дол. на місяць.

0
репостів
0
репостів