Розділ Події

У Нетішині тужлива «Плине кача…» звучала за Віталієм Берковським

Автор 08 липня 2023, 15:48

Сьогодні, 8 липня, Нетішин знову в жалобі, смутку та скорботі… Знову тужлива «Плине кача…» линула над містом… Ще одна втрата в нашій громаді… Ще один Воїн повернувся додому на щиті в домовині...

Стоячи на колінах, зі сльозами на очах містяни зустрічали та проводжали до Небесного Війська Воїна-Героя Віталія Берковського, солдата, стрільця відділення охорони взводу охорони роти охорони 1 батальйону охорони військової частини А2502. Він віддав своє життя за вільне, щасливе майбутнє своєї країни, своєї родини, за кожного з нас.

Не дожив, не домріяв, не долюбив… Російський окупант обірвав його життя 26 червня поблизу н.п. Старомайське Донецькоїобласті.

Наш мужній воїн прожив життя справжнього чоловіка та щирого патріота України.

На площі перед будівлею виконавчого комітету відбулося багатолюдне прощання з героєм. Пекельно щеміло в грудях… Люди не стримували сліз…

У Соборі Святого архистратига Михаїла та архангела Гавриїла (ПЦУ) відбувся чин похорону за загиблим. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України.

Розпач, сум, ненависть до ворога, який нищить цвіт нашої нації. Молодих, сильних, сміливих хлопців, які у найважчий для країни час виростають до Героїв.

Наша глибока вдячність та шана Герою Віталію Берковському за подвиг, за любов до рідної землі, за самовіддане служіння українському народу.

Вічна пам'ять! Вічна Слава Герою!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів