П'ятниця, 28 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

28 липня в актовій залі Шепетівської багатопрофільної лікарні відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Про їх перебіг розповіли на сторінці Шепетівської багатопрофільної лікарні.

42-річний житель Шепетівщини невдозві постане перед судом за вбивство власної матері. Чоловік жорстоко побив 64-річну жінку, від отриманих травм вона померла на місці події. За скоєне йому загрожує 15 років ув'язнення.

38-річний ізяславчанин постане перед судом за психологічне насильство стосовно рідної матері. Чоловік систематично знущався над пенсіонеркою. За скоєне йому може загрожувати реальний термін ув'язнення. Обвинувальний акт уже скеровано до суду.

Урочисто підняли державного стяга з нагоди Дня Української Державності
Розділ Події

З нагоди Дня Української Державності, за участі керівництва міста та району, військовослужбовців, освітян, працівників виконавчого комітету та громади міста відбулось урочисте підняття державного прапора України. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.

Житель Шепетівщини, що незаконно зберігав канабіс і передав ув’язненому метадон, таки відбуватиме покарання обмеженням волі реально. ХАС відхилив апеляційну скаргу його захисника. Водночас в інтересах обвинуваченого була й інша апеляційна скарга – прокурора. 

Юні шепетівські баскетболістки здобули нагороди відкритого чемпіонату міста Хмельницький
Розділ Спорт

21 липня 2023 року відбувся відкритий чемпіонат міста Хмельницького з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат U10, U12, U14.У змаганнях взяли участь 25 команд з Чернівців, Тернополя, Кам‘янця-Подільського, Шепетівки та Хмельницького.

0
репостів
0
репостів