У Шепетівці відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Автор 28 липня 2023, 20:24

28 липня в актовій залі Шепетівської багатопрофільної лікарні відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Про їх перебіг розповіли на сторінці Шепетівської багатопрофільної лікарні.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять медичних працівників та сотні-тисяч українців, які віддали своє життя, долаючи наслідки військової агресії та рятуючи життя інших ціною власного…

Медичну спільноту із професійним святом вітали представники влади, серед яких: депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина, голова Шепетівської військової адміністрації Олексій Глушаков та заступник міського голови Віталій Янушевський.

Окрім урочистого привітання, за сумлінне виконання функціональних обов’язків, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в наданні медичної допомоги населенню громади та з нагоди відзначення Дня медичного працівника кращих працівників лікарні відзначили Почесною грамотою та Подякою Хмельницької обласної військової адміністрації, Почесними грамотами та Подяками Департаменту охорони здоров’я ХОВА, почесними грамотами Шепетівської міської ради та спільними грамотами Шепетівської районної ради та Шепетівської районної військової адміністрації , а також цінними подарунками.

З вітальним словом до медиків звернулася директор КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Валентина Савчук та у своєму виступі подякувала усім, хто без перебільшення стоїть на сторожі людського здоров’я . Особливі слова подяки висловила медичним працівникам, які рятують життя та надають медичну допомогу пораненим в зоні проведення бойових дій.

«Шановні працівники медичної сфери! Щиро вітаю вас із професійним святом! Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший Господній дар – життя. Ваша доброта, турбота і безкорислива готовність допомогти, завжди залишають слід у серцях тих, кому ви допомагаєте. Кожен ваш вчинок – це подвиг, і ви здатні змінити світ до кращого, лікуючи тіла і душі», – наголосила у своєму вітальному слові Валентина Миколаївна.

Також напередодні професійного свята Грамотами Верховної ради України було нагороджено:

  • директора КНП «Шепетівська БЛ» Валентину Савчук,
  • завідувача травматологічним відділенням Михайла Федину
  • старшу сестру медичну кардіологічного відділення Зінаїду Паренюк.

Шановні медичні працівники, зустрічаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею та зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.

То ж ще раз вітаємо вас з професійним святом. Миру, добробуту та злагоди вам та вашим родинам!

0
репостів
0
репостів