Вівторок, 25 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Трирічний хлопчик, який травмувався у ДТП, що сталося 18 липня у Шепетівці, помер у лікарні. Про це Суспільному розповіла директорка Хмельницької міської дитячої лікарні Наталія Зимак-Закутня.

Шепетівська громада втратила на війні ще одного Героя. «На щиті» повертається командир механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону, молодший лейтенант Перебейнос Сергій Анатолійович, 1983 року народження.

Славутська громада у жалобі: прощалися з гранатометником Русланом Данильчуком
Розділ Події

Сьогодні, 25 липня, Славутська громада прощалася з Героєм — Данильчуком Русланом Володимировичем, який загинув у боротьбі з кривавим окупантом за волю й незалежність Батьківщини.

Міський голова Нетішина Олександр Супрунюк повідомив, що за кошти громади закуплено 33 дрони-камікадзе. Їх передадуть по заявках для двох військових частин.

Полонський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим. Визнав останнього винним у підробленні посвідчення водія, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, та у використанні завідомо підробленого документа (частини 3 й 4 статті 358 Кримінального кодексу України) й призначив остаточне покарання – три роки обмеження волі зі звільненням від його відбування на два роки.

За результатами розгляду Славутським міськрайонним судом обвинувального акту щодо 30 річного донеччанина, раніше судимого за вчинення тяжких злочинів, визнано винним у таємному викраденні чужого майна, вчиненому повторно в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України).

Міський голова Шепетівки відреагував на зауваження Президента щодо витрат на бруківку під час війни
Розділ Бізнес

Президент України Володимир Зеленський обурився витратами коштів під час війни місцевою владою. Він вважає, що ремонт бруківки та фонтанів недоречні під час війни – спочатку потрібна перемога над ворогом. Про це йшлося у вечірньому зверненні президента України 20 липня. Певно у відповідь на це міський голова Шепетівки прозвітував скільки коштів з міського бюджету вони витратили на підтримку ЗСУ.

Збірна України повертається із Швейцарії, де пройшла 55-та міжнародна хімічна олімпіада. Після трирічної перерви олімпіада нарешті відбувається в очному форматі і учасники команд з 89 країн мають можливість насолодитися спілкуванням особисто. 

Минулої доби до поліції Шепетівщини звернулось троє мешканців району, яких ошукали. Загальний збиток від дій шахраїв склав майже 85 тисяч гривень.

У Шепетівці ветерани та юнаки визначали найкращого у шахах
Розділ Спорт

23 липня 2023 року в шаховому клубі «Дебют» з нагоди Міжнародного дня шахів відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з шахів. Змагання проходили у двох вікових категоріях: ветерани та юнаки.

0
репостів
0
репостів