Четвер, 20 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Собор Неопалима Купина, що у місті Нетішин, покинули представники моспатріархату. Зараз там працює ревізійна комісія, яка проводить опис майна, що знаходиться в храмі. Тож у соцмережі потрапляють фото та відео із дивними знахідками попередніх “господарів” собору із УПЦ МП.

Відбулося відкриття меморіальної дошки на честь загиблого захисника Войтюка Василя
Розділ Події

Вчора, 19 липня, на подвір’ї Горицького ліцею Берездівської громади відбулася знакова подія – мітинг з нагоди відкриття та освячення пам’ятної дошки нашому загиблому земляку – солдату, стрільцю-санітару гірсько-штурмової роти – Войтюку Василю Васильовичу (09.02.1984 р.н.), жителю села Пашуки Улашанівської територіальної громади, який був випускником саме цього освітнього закладу.

Хлопчики дев'яти та трьох років, які 18 липня травмувалися у ДТП в Шепетівці, досі у важкому стані. Обох, зі слів директорки Шепетівської багатопрофільної лікарні Валентини Савчук, перевезли до Хмельницької міської дитячої лікарні для подальшого лікування. Щодо неповнолітнього водія мотоцикла, який ймовірно збив дітей на пішохідному переході, то йому, кажуть у Хмельницькій обласній прокуратурі, може загрожувати термін у спеціальній виховній установі.

0
репостів
0
репостів