Понеділок, 20 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка
У Судилкові відбувся різдвяний фестиваль колядок і щедрівок
Розділ Культура

17 cічня у Судилкові відбувся III-й різдвяний фестиваль колядок і щедрівок «Вифлеємська зоря – 2020». Організатори ставлять на меті популяризацію календарно – обрядових пісень зимового циклу, шани до народних традицій, віншування з Новим роком та Різдвом Христовим.

Сьогодні, 20 січня 2020 р., конкурсна комісія визначила склад 25-ої української антарктичної експедиції (УАЕ). Загін наполовину складатиметься з новачків, до його складу так само, як і в нинішній команді, яка зараз працює на станції «Академік Вернадський», увійдуть дві жінки.

Керівниця Шепетівського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Олена Кость повідомила статистику щодо кількості діток, які народилися впродовж 2019 року; кількості померлих людей; скільки молодят одружилося та скільки пар розлучилося.

До Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась жінка, яка належить до вразливої категорії громадян як малозабезпечена особа, з проханням допомогти їй у написанні заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Сьогодні заступник міського голови Наталія Стасюк та начальник організаційного відділу Людмила Кішик відвідали  жительку Шепетівки — Дзигалюк Галину Михайлівну, яка 19 січня 2020 року святкувала своє 90-річчя від Дня народження.

0
репостів
0
репостів