П'ятниця, 17 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Сьогодні біля головної ялинки міста були танці-зігріванці
Розділ Події

17 січня шепетівських діток та їх батьків потішили вихованці та працівники міського будинку культури, які на площі Т.Шевченка біля головної ялинки міста провели новорічну ігрову програму для дітей «Танці зігріванці».

Працівники внутрішньої безпеки НПУ, СБУ, ДБР та прокуратури Хмельницької області викрили начальника сектору реагування патрульної поліції Шепетівського ВП на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди. За непритягнення до відповідальності капітан поліції забажав від місцевого мешкання чималу суму грошей.

В Україні склалась неблагополучна епідеміологічна ситуація по захворюваності на грип.

Учора, 16 січня, представники влади міста привітали двох шепетівчан з поважним ювілеєм - 90-літтям.

Учора, 16 січня, в приміщенні малої зали виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулися земельні торги. Торги проводились у формі аукціону з метою залучення до міського бюджету більшої суми коштів. Аукціон провела визначена на конкурсних умовах спеціалізована із відповідними ліцензіями ПП «Фірма «СОМГІЗ» місто Львів.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 125 (заподіяння умисних легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів