Розділ Бізнес

На Шепетівщині 2 мільйонери

Автор 10 травня 2013, 18:07

З початку цьогорічної деклараційної кампанії про свої доходи відзвітували більше 300 шепетівчан, їхні сукупні доходи склали майже 15,6 мільйонів гривень. Більше 350 краян звернулись до податкової служби за отриманням податкової знижки.

Кількість бажаючих прозвітувати про свої статки зростає, адже з метою створення більш зручних умов для декларантів податківці відвідують кожну сільську раду району, проводять роз’яснювальну роботу, допомагають в заповненні декларацій. Якщо торік за цей період прозвітувало до ОДПІ 240 декларантів, то на часі — вже на третину більше, а задекларовані доходи зросли на 10,3 мільйонів гривень.

Найактивніше звітують ті, хто у минулому році отримав спадщину. Ними подано 80 декларацій та задекларовано до сплати більше 130 тисяч гривень податку на доходи. Про реалізацію рухомого майна прозвітувало 20 громадян. Від них бюджет отримає 87 тисяч гривень податку.

Двоє громадян задекларували дохід, що склав понад мільйон гривень. Вони прозвітували про отримання інвестиційного доходу.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів