Розділ Події

На Шепетівщині розпочав роботу офіс Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні»

Автор 25 вересня 2024, 17:04

Сьогодні, за дорученням начальника ОВА Сергія Тюріна, заступник начальника Володимир Юр’єв завітав на відкриття офісу «Зроблено в Україні» на базі Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості. Зауважимо, що заснування однойменної Всеукраїнської економічної платформи відбулося за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Як зазначив Володимир Юр’єв, це уже третій офіс в області, а Хмельниччина стала одним із перших регіонів України, де в кожному районному центрі є відповідна установа.

“Для нас надзвичайно важливо, щоб кожна власна справа залишилася працювати на теренах нашої області і кожна активна людина, яка може вести за собою інших людей, мала можливість себе реалізувати. Тому що економіка – це друга по значимості сфера, після безпекової, яка працює на забезпечення держави, на забезпечення наших Збройних сил. І саме через проєкт «Зроблено в Україні» та офіси, які створюються на базі центрів зайнятості, підприємці і бізнес мають можливість отримати всю необхідну інформацію щодо програм та грантів для розвитку їх бізнесу,” – наголосив посадовець.

Нагадаємо, що робота такого офісу буде спрямована на надання консультацій та супроводу з питань зайнятості, у тому числі започаткування та провадження власної справи, інформування про державні фінансові програми спрямовані на підтримку бізнесу та міжнародні інвестиційні проекти, допомогу у створенні бізнес-плану та поданні заявки на грант чи кредит.

Тобто кожен громадянин, хто прагне втілити у життя свою бізнес-ідею, має можливість реалізувати її “під ключ” та отримати необхідні для цього фінанси.

Офіс працює за адресою: м.Шепетівка, вулиця Героїв Небесної Сотні, 63.

Тож запрошуємо всіх бажаючих розвивати власний бізнес до нового офісу!

Хмельницька ОВА

0
репостів
0
репостів