Розділ Суспільство

Хмельницька область відзначає 87 річницю з дня заснування

Автор 19 вересня 2024, 18:23

Сьогодні, напередодні 87-ї річниці утворення Хмельницької області, відбувся захід, присвячений рідному краю та визначним особистостям цивільних професій, котрі зробили внесок в розбудову Хмельниччини та нашої Перемоги. Привітав краян начальник ОВА Сергій Тюрін.

На урочистості також зібралися представники галузі освіти, бізнесу, інфраструктури, фізичної культури, а також обдаровані та творчі діти. Очільник області вручив державні нагороди, обласні відзнаки “За наближення Перемоги” та Почесні грамоти краянам, які своєю невтомною працею мотивують та є надійною опорою не тільки для нашої області, а й України загалом.

Традиційно, на початку заходу, у сесійній залі Будинку рад пролунав гімн України. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих за незалежність Батьківщини.

За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Хмельницької області, належну організацію роботи, самовіддане служіння українському народові, патріотизм та активну волонтерську діяльність колективам підприємств та організацій вручили Грамоти Хмельницької обласної ради та пам’ятні подарунки.

Також за значні успіхи в навчально-виховному процесі, популяризацію національної культури голова обласної ради вручили Подяки найкращим представникам молодого покоління, яке своїм талантом та високими досягненнями прославляє наш регіон на світовому рівні.

“Щиро дякую усім жителям Хмельниччини, кожному і кожній за працю, за допомогу, за молитву, за щире і могутнє прагнення наблизити нашу Перемогу. Ми єдині, наша віра міцна, ми сильні і ми переможемо. Тож бажаю усім сил, наснаги, впевненості та щасливого мирного неба!” – наголосив Сергій Тюрін.

Також начальник ОВА наголосив, що сьогодні сучасні герої-титани, наші земляки, у складі Сил оборони України, на передовій показують усьому світу приклад надзвичайної хоробрості, винахідливості, військового вміння, патріотизму та незламності в боротьбі із російським агресором. Тому наше завдання, продовжувати боротьбу, творити історію рідного краю та підтримувати захисників та захисниць і вірити у нашу Перемогу.

0
репостів
0
репостів