Розділ Події

У Нетішині провели в останню дорогу солдата Олександра Бородія

Автор 10 вересня 2024, 15:05

Сьогодні, 10 вересня, нетішинці провели в останню дорогу Олександра Бородія – Воїна-Захисника, що віддав своє життя за рідну землю, за майбутнє кожного з нас у вільній Українській державі.

42-річний земляк у липні 2024 року був призваний на військову службу за контрактом Хмельницьким РТЦК та СП. Загинув солдат кулеметного відділення стрілецького спеціалізованого батальону в/ч А0666 3 вересня поблизу н.п. Дружба Донецької області від ворожої кулі під час виконання бойового завдання.

І знову журливо «Плине кача…» лунало над містом. Живим коридором, приклонивши коліно та схиливши голови, з прапорами та квітами в руках, містяни подумки дякували Захиснику за найвищу жертву в ім’я Батьківщини.

Попрощатися із загиблим Героєм прийшли рідні, друзі, знайомі, керівництво громади, духовенство і всі небайдужі. Спільна молитва за упокій душі Олександра Бородія лунала перед будівлею виконкому міської ради.

Під супровід духового оркестру громада провела Героя в останню дорогу. Священнослужителі провели чин похорону в Соборі архістратига Михаїла та архангела Гавриїла.

Щодня із гирла війни надходять моторошні звістки, які сповіщають про найстрашніше – загибель тих, хто мав жити і вести до розквіту Батьківщину.

Висловлюємо всією громадою щирі співчуття близьким. Світлий спомин про Воїна назавжди в наших серцях! Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові! Царство Небесне Воїну!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів