Розділ Події

На Шепетівщині навіки попрощалася із спецпризначенцем Сачуком Віталієм

Автор 17 листопада 2023, 18:20

Сьогодні Ямпільська громада Шепетівського району навіки попрощалася ще з одним Героєм – Сачуком Віталієм Петровичем, який до останнього подиху боронив українську землю від російського окупанта. Про це повідомили на сторінці Ямпільскої селищної ради.

Наш земляк отримав поранення несумісні з життям 14 листопада 2023 року в районі населеного пункту Богданівка Донецької області. Віталій був старшим оператором відділення групи спеціального призначення.

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади, духовенство та мешканці громади. Востаннє Герою віддали військові почесті на сільському кладовищі. На честь Воїна пролунали залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні військового оркестру. Дружині Героя вручено Прапор України, яким була вкрита труна.

Неможливо знайти слова підтримки рідним Воїна. Майбутня Перемога України освячена кров’ю її дітей. Кращі з кращих, яким ще жити і ростити дітей, тепер захищатимуть рідних з небес.

Ямпільська громада низько схиляє голови у скорботі, та складає доземний уклін перед родиною загиблого. Не існує слів втіхи, які б змогли розрадити Ваші серця, але просимо Господа Бога дати Вам силу пережити біль втрати. Нехай добрий, світлий спомин про мужнього Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті прийдешніх поколінь.

Вічна слава Герою!

Герої не вмирають…

0
репостів
0
репостів