Розділ Суспільство

Для сил ППО Хмельниччини передали 35 позашляховиків

Автор 14 листопада 2023, 15:03

Для сил ППО Хмельниччини передали 35 позашляховиків для підсилення наших мобільних вогневих груп, які захищатимуть населення та інфраструктуру області від ворожих ракет та дронів. Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

“Цьогоріч питання захисту неба є одним із найбільш пріоритетних завдань, адже важливо забезпечити для наших жителів безпеку, тепло та електроенергію, що в минулому році так нещадно руйнували рашисти. Тому завдяки тісній співпраці обласної військової адміністрації з місцевим самоврядуванням, благодійними організаціями, бізнесменами та волонтерами вдалося зібрати значну кількість автівок підвищеної прохідності.” – зазначив виконвувач обов'язків очільника області.

Окрім того, у комплекті до авто додали необхідне обладнання: прожектори, тепловізори, лазерні вказівники, планшети тощо.

"Дякуємо усім, хто з першого дня повномашстабної війни підтримує Україну, наших захисників та захисниць. Разом переможемо! Слава Україні!", – подякували у Хмельницькому обласному ТЦК та СП.

Останнє редагування 14 листопада 2023, 17:20

Відео

0
репостів
0
репостів