Вночі ворожі "шахеди" атакували захід України

Автор 14 листопада 2023, 08:36
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

У ніч на 14 листопада 2023 року окупанти вкотре атакували Україну ударними дронами, балістичною та керованою авіаційною ракетами. Зокрема, на Хмельницьку область було спрямовано ударні БпЛА.

За даними Повітряних Сил ЗСУ, із району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край - рф) було зафіксовано пуски 9 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Балістичну ракету «Іскандер-М» випущено з району Джанкой (Крим), керовану авіаційну Х-35 – з повітряного простору тимчасово окупованої Запорізької області.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 7 ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

Заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін зазначив, що на Хмельниччині під час повітряної тривоги працювали сили ППО. Інформації про постраждалих або пошкодження інфраструктури не надходило. В області повітряна тривога тривала близько 3-х годин.

Крім того, на заході України загроза застосування БпЛА була зафіксована у Чернівецькій, Івано-Франківській та Львівській областях.

Останнє редагування 14 листопада 2023, 09:09
0
репостів
0
репостів