Понеділок, 16 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Відповідно до рішень колегії Державного агентства лісових ресурсів України лісогосподарські підприємства Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства оголосили проведення 9-15 вересня 2019 року лісівничого тижня, до участі в якому протягом цих днів активно долучили педагогів і учнівські колективи місцевих закладів освіти, органи самоврядування та громадськість, максимально привернувши увагу територіальних громад Хмельниччини до проблем охорони, захисту і збереження лісів рідного краю.

Минулого тижня під час пленарного засідання сесії депутати Шепетівської міської ради відмінили голосування за проекти Громадського бюджету.

Нагадаємо,  Програма “Громадський бюджет міста Шепетівки на 2018-2020 роки” діє вже 3-й рік.

Шепетівчани здобули 4 місце на чемпіонаті Хмельниччини з легкої атлетики
Розділ Спорт

12-13 вересня на бігових доріжках і в секторах спорткомплексу “Поділля” та стадіону національного університету у Хмельницькому під час проведення командного чемпіонату області визначалися легкоатлети, котрі восени  представлятимуть наш край на всеукраїнських змаганнях в різних вікових групах.

Шепетівські зенітники розпочали заняття з оперативним резервом
Розділ Події

Відповідно до Плану проведення навчальних зборів з практичним призовом резервів Збройних Сил України у 2019 році у Шепетівському зенітному ракетному полку ПвК ''Захід'' розпочався навчальний збір резервістів оперативного резерву першої черги.

Позачергові парламентські вибори вже давно минули минули, Олексій Жмеренецький вже обраний нардепом, але слідство щодо погроз йому досі триває. Так суд 6 вересня призначив медичну експертизу, адже чоловік, якого підозрюють у погрозах нинішньому депутату, заявив, що він глухонімий.

0
репостів
0
репостів