Четвер, 12 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Президент пообіцяв Сергію Цибізову та іншим звільненим морякам житло в Одесі
Розділ Події

Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі звільненими українськими військовими моряками, яких утримували в Російській Федерації, та членами їхніх родин. Зустріч відбулася у неформальній атмосфері на парковому подвір’ї Маріїнського палацу у Києві.

У Судилківській ОТГ шукали нелегальних працівників
Розділ Бізнес

12 вересня 2019 року було проведено обстеження об’єктів господарювання, які знаходяться на території Судилківської об’єднаної територіальної громади.

Як у Шепетівському лісгоспі виготовляють продукцію на експорт
Розділ Бізнес

Загалом, Державне підприємство «Шепетівське лісове господарство» займається повним циклом лісогосподарських заходів від вирощування лісу, промисловою заготівлею деревини, переробкою частини деревини на товари народного вжитку та продукцію промислового призначення, збутом деревини та продукції її переробки, а також вирощуванням та збутом власної лісової продукції (декоративних саджанців).

12 вересня під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулось засідання чергової 60 сесії Шепетівської міської ради. На порядку денному розглянули понад 50 питань.

На головному водогоні міста продовжують заміну труб
Розділ Бізнес

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства в рамках виконання програми "Питна вода" та підготовки до осінньо-зимового періоду, провело черговий етап ремонтних робіт на головному водогоні міста по заміні водопровідних мереж на нові поліетиленові труби.

Пацієнти Хмельницької обласної психіатричної лікарні №3 зможуть отримати правову допомогу безпосередньо в медичному закладі. Це передбачено Меморандумом про співпрацю, який підписали керівники Хмельницького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та лікарні 10 вересня.

У Хмельницькому підвели підсумки виставки-конкурсу живописних художніх робіт учнів мистецьких шкіл
Розділ Культура

10 вересня 2019 року у приміщенні Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відбулось нагородження переможців обласної виставки-конкурсу живописних художніх робіт учнів мистецьких шкіл «Кольори натхнення і краси».

0
репостів
0
репостів