Розділ Суспільство

Пацієнти психлікарні у селі Яблунівка зможуть отримати правову допомогу

Автор 12 вересня 2019, 14:14

Пацієнти Хмельницької обласної психіатричної лікарні №3 зможуть отримати правову допомогу безпосередньо в медичному закладі. Це передбачено Меморандумом про співпрацю, який підписали керівники Хмельницького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та лікарні 10 вересня.

Під час робочої зустрічі з головним лікарем Хмельницької обласної психіатричної лікарні №3 Ларисою Спекторук директор Шепетівського місцевого центру Володимир Бузиль розповів про систему безоплатної правової допомоги, порядок звернення до місцевого центру та ознайомив із переліком необхідних документів задля отримання такої допомоги.

«Усі люди мають рівні права, зокрема кожен має право на безоплатну правову допомогу. Тож така допомога повинна бути доступною кожному, хто її потребує. Тепер особи, які не мають змоги прийти до центру, зможуть отримати правову допомогу в приміщенні лікувального закладу», – наголосив Володимир Бузиль.

У Меморандумі про співпрацю між Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Хмельницькою обласною психіатричною лікарнею №3, який підписали на завершення зустрічі, визначили мету та напрями співпраці, форми спільної роботи для захисту прав підопічних закладу.

Хмельницький обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

0
репостів
0
репостів