Розділ Бізнес

У Судилківській ОТГ шукали нелегальних працівників

Автор 12 вересня 2019, 19:24

12 вересня 2019 року було проведено обстеження об’єктів господарювання, які знаходяться на території Судилківської об’єднаної територіальної громади.

Метою рейду була детінізація доходів та відносин у сфері зайнятості населення, легалізації виплати заробітної плати найманим працівникам на виконання розпорядження голови Шепетівської райдержадміністрації від 04.09. 2018 року №205/2019-р, 

Протягом дня робочою групою у складі: заступника начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, представників: Шепетівського управління ГУ ДФС у Хмельницькій області, управління Держпраці у Хмельницькій області, дільничного ВП ГУНП у Хмельницькій області було обстежено об’єкти господарювання приватної власності, які знаходяться на території сіл: Хролин, Травлин та Судилків.

На території одного з виробничих об’єктів по виготовленню виробів із бетону у с. Судилків під час відвідування членами робочої групи були виявлені 5 неоформлених осіб, які знаходилися на робочих місцях. З роботодавцями та найманими працівниками проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо легалізації трудових відносин. Розповсюджено відповідні пам’ятки щодо детінізації населення. Також, роботодавцям наголошено про оперативне вирішення вказаних недоліків.

Шепетівська райдержадміністрація

0
репостів
0
репостів