Як приготувати піцу за 15 хвилин?

Ваші діти поспішають додому після школи голодними чи прямо зараз хочуть поласувати смачною піцою? Можливо, ваші друзі неочікувано вирішили завітати в гості? Ідеальним рішенням стане піца на дровах у LA П'ЄЦ https://lapiec-pizza.lt.ua/, адже тоді ви заощадите час і зусилля на приготуванні.

Вибрати домашню піцу, купити заморожену чи замовити?

Не всі полюбляють домашню піцу, особливо діти часом вередують і просять лише ту, що з піцерії чи служби доставки. Тоді найкращим варіантом лишається замовити страви додому. Це можна зручно та швидко зробити на сайті: https://lapiec-pizza.lt.ua/. Окрім піци, також доступні салати й напої. І хоч смак домашньої піци на власному тісті важко перевершити, LA П'ЄЦ це вдається.

Піца за 15 хвилин – це можливо?

Звичайно. Існує безліч рецептів тіста для піци. Ви самі можете вибрати його тип: густе, товсте, тонке, цільнозернове, вівсяне, зі спеціями тощо. Є кілька варіантів приготувати піцу швидко. Можна придбати готову основу – вже спечене кругле тісто, на яке наносяться лише інгредієнти, поставити в духовку на кілька хвилин і воно готове.

У деяких супермаркетах продається сирна скоринка для піци – згорнута, як листкове тісто. Достатньо покласти інгредієнти на таке тісто, попередньо змастивши його соусом і поставивши в духовку. Піца буде готова приблизно за 12 хвилин.

Є також готові суміші, які потрібно змішати з водою, щоб швидко отримати готове тісто для піци. Вони мають доволі короткий термін придатності, тому навряд чи просто лежатимуть у вашому холодильнику, очікуючи свого часу. Зазвичай їх купують за день або два до приготування.

Миттєва піца з лаваша

Якщо маєте вдома кілька пачок «листів» тортильї чи лаваша – ви готові до надзвичайної ситуації. Їх можна сміливо використовувати як основу для піци. Решта залежить від вашої фантазії. Тісто потрібно покрити соусом. Це може бути просто томатна паста зі спеціями чи без них. Як начинка підійде кукурудза, салямі та сир – і це не обов’язково повинна бути моцарела. Звичайний Едам, Гауда або будь-який інший сир чудово підійде, особливо в умовах, коли потрібно приготувати страву швидко й немає часу на пошуки особливих інгредієнтів.

Насправді існує лише 3 правила, яких слід дотримуватися, готуючи миттєву піцу на лаваші:

  1. Для приготування однієї піци використовуйте 2 «листи».

  2. Між ними повинен бути шар сиру, який склеїть їх і не дасть тісту згинатися чи інакше деформуватися під впливом тепла.

  3. Піцу слід випікати в духовці, розігрітій до 200 градусів Цельсія, не більше 7 хвилин. Все ж такому тісту не потрібно багато часу, щоб стати теплим і хрустким.

Тож якщо ви захочете швидко перекусити чи навіть влаштувати повноцінний прийом їжі, піца стане чудовим варіантом. Замовляйте її чи готуйте вдома самостійно – в будь-якому випадку це буде зручно та легко. Доставка – оптимальний варіант тоді, коли ви бажаєте присвятити більше часу собі й відпочити, забувши про клопоти приготування.

0
репостів
0
репостів