УЗД-апарати KX5200 Kaixin - якісна допомога тваринникам

Ветеринарна медицина, як і будь-яка інша галузь постійно розвивається та удосконалюється. Щороку з’являються нові засоби та апарати, які полегшують роботу ветеринарів та збільшують шанси успішного лікування тварин. Придбати сучасні інструменти для ветеринара та й звичайного тваринника - не складно. Достатньо зайти на сайт інтернет-магазину Біовет. Ветеринарне обладнання в Біовет - це широкий спектр вибору різноманітної спеціалізованої техніки: від ветеринарних ультразвукових сканерів до наркозних апаратів та інфузійних насосів.

УЗД-обладнання

Як і ветеринарним клінікам, так і власникам тваринницьких господарств важливо мати у наявності УЗД-обладнання. Адже завдяки такому uzi apparat dlya skotovodstva kx5200 84334289448128апарату можна контролювати здоров’я тварин, зокрема стан їхніх органів та фіксувати зміни у структурах органів.

Сучасний ринок ветеринарного обладнання пропонує різні моделі УЗД-апаратів. Ми зупинимося на УЗД апараті для скотарства KX5200 Kaixin. Оскільки цей апарат дуже зручний у використанні і простий у застосуванні.

УЗД апаратом KX5200 Kaixin проводять діагностику сільськогосподарських тварин: від корів до свиней. Приладом можна навіть визначити стадії вагітності інших у домашніх улюбленців - кішок чи собак. Для цього у наборі апарату є різні датчики. 

Переваги УЗД апарату KX5200 Kaixin

Ультразвуковий апарат KX5200 Kaixin - універсальний у застосуванні і має багато функцій. Прилад може працювати автономно без підключення до електричної мережі uzi apparat dlya skotovodstva kx5200 72099677142169впродовж 4-х годин. Його перевагами є:

  1. Рівноцінне співвідношення ціни і якості. Апарат не є надто дорогим і має хорошу якість виготовлення та роботи.
  2. Мобільність. УЗД апарат KX5200 Kaixin досить компактний. Він кріпиться на зап'ясті або передпліччі і швидко та комфортно допомагає проводити необхідні дослідження.
  3. Дистанційне керування. Прилад має функцію дистанційного кардіологічного вимірування.
  4. Зручний дисплей. В апараті є рідкокристалічний дисплей 5,7 та зберігається до 100 зображень.
  5. Можливість підключення карт пам’яті та термопринтера через USB-порт.
  6. Зручний та інтуїтивний інтерфейс.
  7. Є опція з автоматичного визначення товщини шпику.

З придбанням УЗД апарату KX5200 Kaixin у магазині Біовет можна отримати гарантію на товар. Якщо ж час гарантії вийде і апарат потребуватиме ремонтних робіт, вам теж допоможуть. Адже у Біовет пропонують також послуги з ремонту УЗД сканера і датчика для ветеринарії. Для фахівців магазину важливо, аби клієнти користувалися якісним обладнанням, адже від цього залежать результати досліджень та здоров’я тварин.

0
репостів
0
репостів