Вівторок, 24 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Дозволена величина навантаження на Хмельницьку область, так званий «ліміт», на середу, 25 січня, залишився на тому ж рівні. Тобто відключення в середу відбуватимуться за трьома чергами.

За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури судом визнано недійсними рішення про передачу у приватну власність 10 га гідрологічного заказника на території колишнього Ізяславського району. Про це повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

24 січня у онлайн-форматі відбулося перше у 2023 році засідання голів громад-членів Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України. До участі в зібранні долучилися голови міських, селищних, сільських рад, їх заступники, фахівці органів місцевого самоврядування, виконавча дирекція та консультанти Хмельницького РВ АМУ, представники АТ «Хмельницькобленерго».

Отримали повідомлення від знайомого «Терміново потрібна фінансова допомога» — не поспішайте перераховувати кошти. За таким сценарієм шахраї уже тривалий час наживаються на довірі громадян. Для цього використовують популярні месенджери. Саме таким чином потерпіла з міста Шепетівки втратила майже 26 тисяч гривень.

У Славуті ярмаркували та збирали кошти на ЗСУ
Розділ Події

Холодна дощова погода не стали на заваді небайдужим славутчанам зробити добрі справи. 21 січня у сквері ім. Т.Г. Шевченка відбувся благодійний захід, організований благодійною організацією «Благодійний фонд Незламні та Нескорені» (керівник Олена Мамедярова) спільно із благодійним фондом «Родинний» (керівник Оксана Деревенчук).

Шепетівський міськрайонний суд визнав 38-річну водійку з Шепетівщини винуватою у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження та тілесне ушкодження середньої тяжкості (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України) й призначив їй покарання – 4 роки ув’язнення з позбавленням права керування транспортними засобами на 2 роки. При цьому звільнив від відбування основного покарання з випробуванням на дворічний іспитовий строк.

0
репостів
0
репостів