Четвер, 12 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським районним управлінням поліції ГУНП в Хмельницькій області встановлюється місце знаходження Онісімчука Олексія Вікторовича, 1993 року народження, який останній раз виходив на зв'язок 10.10.2022 року.

Наприкінці грудня невідкладна допомога доправила з Ізяславського громади Шепетівського району в реперфузійний центр КНП «ХОССЦ» 89-річну бабусю з гострим інфарктом міокарда. Гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, важкий стан і поважний вік давали максимальний ризик розвитку ускладнень.

У Ізяславі відбувся щорічний фестиваль колядок та щедрівок
Розділ Культура

Проведення у січневу пору щорічного фестивалю колядок, щедрівок та різдвяних піснеспівів «У колі друзів», який дозволяє продемонструвати місцевий колорит, уже стало гарною традицією на Ізяславської громади. З року в рік самодіяльні колективи, фольклорно-етнографічні гурти, фольклорні колективи, церковні хори, окремі виконавці, не байдужі до збереження, примноження й популяризації славних традицій та обрядів України, збираються, щоб відчути дух єднання, взаєморозуміння та гармонії. Цьогоріч традиційне святкове дійство відбулося 11 січня в Ізяславському будинку культури.

У Судилкові зустрічались юні туристи ХОЦТКУМ
Розділ Спорт

У Судилкові відбулась товариська зустріч із перевірки та засвоєння навиків подолання природних перешкод  з вихованцями гуртків з видів спортивного туризму, які працюють на Шепетівщині від Хмельницького обласного центру туризму та краєзнавства.

Правоохоронці попереджають: шахраї використовують усі доступні способи, аби знайти чергову жертву. Протягом поточного тижня дізнавачі Шепетівського районного управління поліції зареєстрували чотири факти шахрайств, за якими розпочали кримінальні провадження.

0
репостів
0
репостів