Субота, 01 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Нетішині прощались із героєм-захисником Юрієм Бацаном
Розділ Події

Сьогодні, 1 жовтня, Нетішинська громада віддала шану та славу загиблому земляку. Сотні небайдужих нетішинців навколішки, з тугою в серці та зі слізьми, з синьо-жовтими прапорами та квітами зустрічали героя-захисника Юрія Бацана, який віддав своє життя за Україну, за її волю, за її незалежність.

Ця історія про одного з наймолодших бійців полку «Азов» з міста Славута, що у Шепетівському районі. Дитину Поділля, яку кожна людина у віці сорок плюс могла б назвати своєю. Про 21-річного Іллю Вороновича для Укрінформ розказали його мама Наталія та сестра Софія. 

28 вересня 2022 року начальником Служби у справах дітей Судилківської сільської ради Оксаною Федорчук, директором КУ «Центр надання соціальних послуг» Ларисою Романець, провідним інспектором відділу запобігання надзвичайних ситуацій  Шепетівського РУ ГУ ДСНС у Хмельницькій області Владиславом Терещуком, старостами сіл Людмилою Охрімець та Галиною Ковальчук було проведено профілактичний захід «Сім’я» на території сіл Поляна, Жолудки, Новичі, Хролин та Траулин. 

У Шепетівці відбувся майстер-клас з Самчиківського розпису
Розділ Культура

У межах музейних занять з народознавства, зокрема вивчення традицій і мистецтва Хмельниччини, а також з метою психологічної реабілітації за допомогою арт-терапії, у Музеї пропаганди відбувся майстер-клас з самчиківського розпису.

Минулої доби до правоохоронців Шепетівського РУП звернулось четверо потерпілих від шахрайських дій. Кількість таких звернень зростає щодня, адже шахраї використовують як давно відомі схеми, так і нові, ще більш цинічніщі.

Розпочалась 220-та доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 1 жовтня.

0
репостів
0
репостів