Розділ Суспільство

У багатьох сім’ях Судилківської громади не дотримуються правил протипожежної безпеки

Автор 01 жовтня 2022, 15:39

28 вересня 2022 року начальником Служби у справах дітей Судилківської сільської ради Оксаною Федорчук, директором КУ «Центр надання соціальних послуг» Ларисою Романець, провідним інспектором відділу запобігання надзвичайних ситуацій  Шепетівського РУ ГУ ДСНС у Хмельницькій області Владиславом Терещуком, старостами сіл Людмилою Охрімець та Галиною Ковальчук було проведено профілактичний захід «Сім’я» на території сіл Поляна, Жолудки, Новичі, Хролин та Траулин. 

Мета заходу – запобігання бездоглядності та безпритульності серед дітей, а також організація роботи по запобіганню виникнення пожеж в оселях, дотримання правил безпеки користування електрообігрівачами, пічним опаленням.

В ході заходу було відвідано 5 одиноких громадян, обстежено умови проживання 9 сімей, які стоять на контролі служб та 1 опікунську родину. У багатьох сім’ях виявлено суттєві порушення в недотриманні правил протипожежної безпеки.

З членами родин проведено роз’яснювальну роботу та попереджено,  що нехтування правилами протипожежної безпеки може призвести до небажаних результатів. Слід пам’ятати, що дотримання правил безпеки дає можливість зберегти житло, особисте майно, а головне – життя та здоров’я своє та своїх рідних.

Судилківська селищна рада

0
репостів
0
репостів