Понеділок, 03 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Відсьогодні на Хмельниччині змінюється тривалість комендантської години. Про це у своєму відеозверненні повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Жителька Білогірщини, яка під час сварки з чоловіком нанесла йому удар ножем, невдовзі постане перед судом. Подія відбулась наприкінці вересня поточного року у одному з сіл Білогірщини.

Шепетівські волонтери разом із внутрішньо-переміщеними особами, які проживають на території громади, підготували гуманітарний вантаж для мешканців міста Ізюм, яке постраждало від російської окупації. Про це повідомила Руслана Ребекевша-Демьяненко.

Шепетівчанин, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим, невдовзі постане перед судом. Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України ( Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження).

Днями у Крупецькиому ліцеї запрацював кулінарний коворкінг - творчий чи виробничий простір, де учні та учениці не лише навчаються, а й створюють продукти, вироби, які можуть реалізувати для потреб громади чи соціальних проєктів.

У Шепетівці 6-7 жовтня не можна буде пити воду з-під крану
Розділ Бізнес

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства 6 жовтня здійснюватиме планову промивку та знезараження водопровідних мереж. Про це повідомила пресслужба підприємства.

Розпочалася двісті двадцять друга доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 3 жовтня.

0
репостів
0
репостів