Розділ Суспільство

Шепетівчани відправили гуманітарну допомогу для жителів Ізюма

Автор 03 жовтня 2022, 17:55

Шепетівські волонтери разом із внутрішньо-переміщеними особами, які проживають на території громади, підготували гуманітарний вантаж для мешканців міста Ізюм, яке постраждало від російської окупації. Про це повідомила Руслана Ребекевша-Демьяненко.

Сьогодні дощ, а на душі світло. Світло від деяких людей і їх відношення. Сердечно дякую 11 місцевим шепетівчанам і переселенцям, які відгукнулися на заклик і прийшли зібрати машину на Ізюм. Друзі, ви неймовірні!

За 2 години нафасували 110 овочевих пакетів, запакували в ящики більше 200 банок різноманітної консервації, засобів гігієни і побутової хімії. А зверху закинули 10 мішків з теплим одягом. І ковдри. Сьогодні весь цей вантаж вирушив в дорогу.

Безмежна вдячність небайдужим жителям с. Михайлючка за овочі, закрутки, сало, смалець, мед, засоби гігієни та побутову хімію, ковдри, вчителю Судилківського ліцею Віталію Мушинському за консервацію та одяг, "кухонному батальйону" дівчат ВПО за консервацію, директору Щедрославу пані Марині за пластикові ящики і відеречка та чарівній Інні Фещиній за фірмові пакети.

Вже зараз триває збір на наступні поїздки. Долучитись можна у Центрі гуманітарної допомоги, що на вулиці Островського, 52 (стоянка за 6-ю аптекою).

0
репостів
0
репостів