Вівторок, 19 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці юнаки змагалися у грі в шашки
Розділ Спорт

16 березня в приміщені Шепетівської КДЮСШ Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було організовано та проведено змагання з шашок серед юнаків. Про результати змагань розповів директор центру Олег Шмельов.

Судилківська громада отримала болючу звістку з фронту. Стало відомо, що 18 березня 2024 року у російсько-українській війні обірвалося життя нашого земляка, справжнього патріота, жителя села Судилків, Філюса Сергія Івановича, 1976 року народження.

Нетішинське відділення ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ» повідомляє про захворювання на сказ у безпритульної безпорідного собаки, рудої масті, який постійно перебував на вул. Енергетиків, 1. Собака загинув 5 березня в притулку для тварин КП НМР «Комфорт».

Родинам трьох загиблих військовослужбовців вручили їх посмертні державні відзнаки
Розділ Події

Сьогодні начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков разом із начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Сергієм Царуком вручили родинам загиблих військовослужбовців державні відзнаки, які присвоєно Указами Президента України.

Шепетівчанки здобули золоті нагороди міжобласного турніру з баскетболу
Розділ Спорт

16 березня у селищі Першотравенськ, що на Житомирщині, відбувся міжобласний турнір з баскетболу серед дівчат 2010 - 2011р.н. Шепетівську міську територіальну громаду представляла команда дівчат Шепетівської КДЮСШ.

На Шепетівщині взяли під варту 48-річну жінку, яка зарізала свого чоловіка. За скоєне зловмисниці загрожує до 15 років ув’язнення. Слідчі вже оголосили їй підозру у вчиненні умисного вбивства.

У Хмельницькому поліцейські затримали чоловіка, який викрадав опалювальні котли із новобудов. Зловмисник проникав до квартир шляхом підбору ключа. Працівники кримінальної поліції затримали чоловіка, коли той саме вантажив викрадений пристрій до автомобіля. Наразі його перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

0
репостів
0
репостів