COVID-19 виявили ще у трьох шепетівчан та зафіксували одну підозру

Автор 03 серпня 2020, 16:38

Станом на 16:00, 3 серпня, у місті Шепетівка підтверджено захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 ще у трьох шепетівчан. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Серед них одна жінка 1939 р.н., та два чоловіки 1971 р.н. та 1942 р.н. Усі нові хворі із числа контактних осіб.

Також у штабі повідомили, що є одна підозра.

Таким чином, на цей час у місті Шепетівка зареєстровано 43 лабораторно підтверджених випадки на COVID-19, з них:

21 — лікуються, з них 12- стаціонарно у Хмельницькій інфекційній лікарні, 9 амбулаторно.

Новини COVID-19 в Хмельницькій області

Сьогодні про ситуацію в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції під час щоденного брифінгу розповів перший заступник голови адміністрації Роман Примуш.

Станом на 15.00 в області підтверджено 1189 випадків COVID-19, одужало – 954, летальних – 25. Сьогодні в Хмельницькій області зафіксовано ще один летальний випадок внаслідок захворювання на COVID-19. В Хмельницькій інфекційній лікарні померла 68-річна пацієнтка з м.Хмельницького.

Виявлено спалах захворювання у Красилівському районі серед прихожан релігійної організації. Під час спільної поїздки з Красилівського району до м. Одеса в складі групи 49 осіб, з них 45 – діти, було підтверджено хворобу у 7 осіб. Наразі проводиться епідрозслідування, контактні особи поміщені на самоізоляцію.

Також підтверджено 3 випадки захворювання на Красилівському агрегатному заводі. Проводиться епідрозслідування, контактні особи поміщені на самоізоляцію.

Нові випадки захворювання виявлені у працівника одного із структурних підрозділів Білогірської РДА та Білогірській селищній раді, де уже встановлено 20 контактних осіб, які знаходяться на самоізоляції.

У Хмельницькій інфекційній лікарні на лікуванні перебуває 83 особи, у випадку, якщо динаміка захворюваності продовжить зберігатися область розгортатиме наступні заклади охорони здоров’я, як це передбачено планом перепрофілювання закладів, тобто Дунаєвецьку і Славутську ЦРЛ.

В області проводиться активна робота по підготовці закладів освіти до нового навчального року. Так, найбільш складна ситуація полягає у забезпеченні одночасно усіх закладів освіти необхідними засобами індивідуального захисту та дезінфекторами, оскільки усі ці витрати лягають на власників закладів та керівництво.

Враховуючи епідситуацію в області, наразі мова про відкриття дитячих санаторіїв не йдеться.

Останнє редагування 03 серпня 2020, 17:30
0
репостів
0
репостів