Розділ Культура

Бібліотека, в яку ходять поколіннями

Автор 06 жовтня 2014, 19:34

В епоху планшетів, смартфонів, коли всі мріють про самсунг с8 чи електронну книгу, люди все частіше починають повертатися до книги як такої. Комусь подобається запах щойно надрукованого листа, якісна, гарно оформлена палітурка, приємний шрифт та відчуття кожної прочитаної сторінки, а комусь до душі старенькі зачитані примірники. Все-таки, які б технології не заполонили світ – книга залишається короною усіх знань. Так і наші відвідувачі кожного разу віддають їй шану, коли приходять у стіни міської бібліотеки №1.

Серед них є багато цікавих людей, тому ми вирішили до Всеукраїнського дня бібліотек запитати наших читачів, яке значення сьогодні відіграє бібліотека у їхньому житті:

Скачков В. М., 73 р.: “Я з 1975 року відвідую бібліотеку раз в 2 тижні. Пригадую ще у школі, коли усі діти тільки вивчали букви, я вже читав Марка Твена «Пригоди Тома Сойера», тому книга у моєму житті – це усе! Навіть моя старша донька також відвідує цю бібліотеку, тож можна сказати,  ходимо сюди поколіннями. До дня бібліотек хочу побажати лише одного: покращення фінансового положення”.

Шевченко В.В.: “Книга допомагає мені відволіктися від труднощів життя, розслабитися. В бібліотеку ходжу 10 років і просто обожнюю жіночі детективи, романи. До того ж, сюди також ходить моя подруга. Хочу також побажати терпіння й наснаги в роботі з читачами”.

Панасевич Л.В.: “Вцю бібліотеку вперше мене привела моя мама. З 1967 року я її постійний відвідувач. Пригадую першою книгою, якою я захопилася була «Дідусева яблуня», яка коштувала 4 копійки. Дуже люблю читати. Навіть коли приходжу до когось в гості, то одразу йду до полиць з книгами. Полюбляю читати детективи та романи, авторів Уварову, Зарудного, Дімарова, Сологуба, а що хочу побажати – то це звичайно побільше нових книг”.

Талімончук Т.Д.: “В бібліотеку прийшла ще ученицею,бо навчалася в 3-й школі, постійний читач з 1999 року. Для мене бібліотека – це життя! Проживаю життя в книзі, відволікаюся від проблем, а найулюбленіші жанри – детективи, романи, останнім часом до вподоби українські автори, наприклад, Люко Дашвар. Хочу побажати, щоб побільше було книг цікавих авторів”.

Ми зі свого боку будемо намагатися зберегти всі традиції бібліотечної справи, радувати кожного читача та задовольняти його будь-який запит. Приєднуємося до побажань та привітань усіх колег, які мають відношення до бібліотечної справи!

Останнє редагування 16 грудня 2018, 14:59
0
репостів
0
репостів