Понеділок, 24 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині попрощались із захисником Рабчевським Володимиром Володимировичем
Розділ Події

Чорне крило смерті знову торкнулося Білогірської громади. Ще одна страшна втрата земляка, який загинув захищаючи рідну землю від російського ворога. Сьогодні, 24 липня, відбулося прощання з воїном Рабчевським Володимиром Володимировичем. 

Нетішинський воїн Дмитро Гузовський приєднався до небесного легіону
Розділ Події

Сьогодні, 24 липня, Нетішин знову в жалобі. "Плине кача…" тужливо линуло над містом... На жаль, ще один Герой, 36-річний Дмитро Гузовський, солдат 1 протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону в/ч А2120, виявивши стійкість і мужність, загинув у бою з рашистами 13 червня біля н.п. Білогорівка Сєверодонецького району Луганської області.

Якщо ви досі шукаєте, чим зайняти дитину цього літа — тоді варто поцікавитись про Шепетівський Клуб національно-патріотичного виховання молоді "23". Його створила Олена Драчук, військовослужбовиця, волонтерка та учасниця Жіночий Ветеранський Рух. У цьому клубі виховують насамперед лідерів, які в майбутньому стануть рушіями змін у країні. А навички військового вишколу сподобаються і хлопцям, і дівчатам. Чим ще вирізняється ця організація, розповіли у проекті "ШоТам?".

У Славуті Шепетівського району поліцейські затримали 38-річну наркодилерку. Зловмисниця поширювала серед наркозалежних небезпечний синтетичний наркотик PVP.

Цими вихідними на території Шепетівського району сталося три ДТП із загиблими та травмованими. Про автопригоду із чотирма загиблими ми вже повідомляли. На жаль, сталося ще дві ДТП, де травмувались люди, — у Полонській та Ізяславській громаді Шепетівщини. Тож ми вкотре наполегливо просимо всіх учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР і в такий важкий час берегти власне життя та життя оточуючих.

Історія сьогоднішнього Вартового світла навряд чи суттєво відрізняється від нинішніх «літописів» переважної більшості українців. До повномасштабного вторгнення Сергій Медвідь мав родину, роботу, хобі. Працював електрозварником ручного зварювання 5-го розряду в енергоремонтному підрозділі Хмельницької атомної електростанції, у вільний час захоплювався металообробкою: порівняно з теперішнім життя було майже безтурботним…

В аварії загинула сім’я з Нетішина: 39-річний чоловік, його 35-річний брат та дружина. Старший 15-річний син помер під час реанімаційних заходів у «швидкій». Молодшого, 8-річного хлопчика, госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

0
репостів
0
репостів