Понеділок, 17 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури до суду скеровано 4 обвинувальних акти у кримінальних провадженнях за фактами безгосподарського використання земельних ділянок на території району.

У Судилкові провели в останню земну дорогу сапера Ковальчука Олександра Антоновича
Розділ Події

17 липня 2023 року у Судилківській громаді провели в останню земну дорогу Героя-захисника України Ковальчука Олександра Антоновича. Про це повідомили у Судилківській сільській раді.

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Славута Шепетівського району кримінальне провадження за обвинувальним актом щодо громадянина 1990 року народження, уродженця Славутського району Хмельницької області за ст 336КК України.

На Шепетівщині поліцейські впродовж доби розшукали зниклу школярку. Подія відбулась цими вихідними в одному із сіл Ямпільської тергромади, що на Шепетівщині.

Днями у ДТП на Шепетівщині травмувалися двоє велосипедистів.  Дорожньо-транспортні пригоди мали місце у місті Шепетівка та неподалік с. Кам'янка Шепетівського району, про яку ми писали раніше.

0
репостів
0
репостів