Понеділок, 10 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Кохання, що зароджується на межі життя та смерті, та болючі втрати — така реальність українців, що з 2014 року борються з російською агресією. Про зародження кохання на війні, створення сім`ї на нулі та день, який розлучив її з коханим,  розповіла Іванна Ткачук — парамедикиня та дружина загиблого мешканця Шепетівщини командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Андрія Ткачука.

Вівчарка Рада разом з господарем нещодавно переїхала до Шепетівки з Херсона. І днями з твариною сталась неприємність — вона заблудилась у новому для себе місті.

Загинув, рятуючи побратимів: Славутська громада прощалася з Леонідом Оксютою
Розділ Події

Сьогодні, 10 липня, Славутська громада прощалася зі справжнім Героєм — Леонідом Петровичем Оксютою (позивний “Славута”), який захищав нашу Батьківщину від окупанта та віддав за Україну та своїх побратимів найбільший скарб, який дається Богом, — своє життя.

Шепетівська волонтерка Руслана Ребекевша-Демьяненко розповіла про патріотичний вчинок шепетівчанина Артема Ляха. Юнак відзначив 6 липня своє 13-ліття без подарунків, натомість передав кошти на автомобіль військовим.

Правоохоронці закликають громадян бути пильними під час онлайн -шопінгу. Житель міста Полонного натрапив на шахраїв, коли намагався придбати елітний ґаджет за привабливою ціною.

У Нетішині громада мирною акцією вигнала прихильників УПЦ (мп) зі собору
Розділ Події

Сотні мешканців міста Нетішин вийшли вчора, 9 липня, на чергову мирну акцію за перехід собору Ікони Божої Матері “Неопалима купина” до Православної церкви України. Ще зранку у храмі молилися прихильники УПЦ (що досі залишаються під московським патріархатом), а вже пообіді там прозвучала українська молитва й біля собору замайорів синьо-жовтий прапор. Втім, знову не минулося без конфліктів.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 40-річний чоловік і ще шестеро людей травмувались. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 9 липня, близько 18:30 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква» поблизу смт Гриців, що на Шепетівщині.

0
репостів
0
репостів