П'ятниця, 25 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

"Рівненщина - це ти!" - переконують мешканців Славутчини з білбордів партії "Слуга народу". На курйозну рекламу звернули увагу у місцевих пабліках та спостерігачі Громадянська мережі ОПОРА.

Станом на 15.00 25 вересня підтверджено захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 в одної шепетівчанки, 1967 р.н. Хвора лікується в Шепетівській ЦРЛ. Також сьогодні одужало 6 шепетівчан.

Про це заявив депутат від фракції «Поруч» Олександр Сидорук, виступаючи на позачерговій сесії.

На Шепетівщині відбувся футбольний турнір серед юнаків 2007-2008 р.н.
Розділ Спорт

Традиційно в вересні місяці Шепетівська района ДЮСШ «Колос» на футбольних полях Судилківської ОТГ, Судилківського ліцею та за сприяння Хмельницької обласної асоціації футболу, провели Чемпіонат Судилківської ОТГ з футболу серед дітей 2007-2008 року народження.

Суд виніс вирок шепетівчанину у справі про автотрощу з летальним наслідком
Розділ Події

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 32-річного обвинуваченого в порушенні Правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (частина 2 статті 286 КК України), та призначив йому покарання у виді 4 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

На Хмельниччині розпочався новий сезон цукроваріння
Розділ Бізнес

Як зазначає директор Департаменту Олег Омелянюк, всього в сезон цукроваріння в нашій області працюватиме чотири заводи: ТОВ «Старокостянтинівцукор», ТОВ «Наркевицький цукровий завод», ПрАТ «Шепетівський цукровий завод» та ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод».

Інформацію про ситуацію з коронавірусом у районі повідомила Шепетівська РДА на своїй сторінці у фейсбуці.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 80 годин громадських робіт.

0
репостів
0
репостів