Розділ Суспільство

В Хмельницькій міськраді створена депутатська група «ЗА МАЙБУТНЄ»

Автор 25 вересня 2020, 18:33
В Хмельницькій міськраді створена депутатська група «ЗА МАЙБУТНЄ» Матеріал на правах реклами

Про це заявив депутат від фракції «Поруч» Олександр Сидорук, виступаючи на позачерговій сесії.

«Ми отримали тисячі листів. У всіх одне запитання: чому ви не об’єднаєтесь, коли важко всім. Щоб врятувати ситуацію, захистити кожне робоче місце, кожного хмельничанина, який потребує допомоги!», - підкреслив депутат.

До складу групи «ЗА МАЙБУТНЄ» увійшли депутати фракції «Поруч» і декілька депутатів з інших фракцій. Ініціатори створення групи запросили приєднуватися до неї всіх депутатів міськради, адже разом можна зробити набагато більше.

Першим рішенням депутатської групи «ЗА МАЙБУТНЄ» стало – підтримати чинного мера Хмельницького Олександр Симчишина, як кандидата на посаду Хмельницького міського голови. Депутати групи готові співпрацювати з чинним мером та його командою по всіх проектах та програмах, спрямованих на розвиток міста та створення комфортних умов для його мешканців. Разом з тим, депутати «ЗА МАЙБУТНЄ» підкреслили, що продовжуватимуть ретельно контролювати дії міської влади в інтересах хмельничан.

Нагадаємо, 25 жовтня відбудуться місцеві вибори. Хмельничани будуть обирати депутатів в місцеві ради та голосувати за кандидатів на посаду Хмельницького міського голови.

Останнє редагування 25 вересня 2020, 20:17
0
репостів
0
репостів