П'ятниця, 11 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Cтаном на 16.00 у місті Шепетівка підтверджено 3 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

У Лотівці стала до строю чергова місцева пожежна команда
Розділ Події

Сьогодні, 11 вересня, відбулося урочисте відкриття чергової, вже шостої за рахунком в Шепетівському районі місцевої пожежної команди в с. Лотівка, що входить до складу Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади. Вогнеборці відтепер допомагатимуть гарантувати безпеку для понад 7 тисяч мешканців 15 населених пунктів та охоронятимуть місцеві підприємства.

Інформацію про нового інфікованого мешканця села Городище та двох одужавших жінок з району оприлюдинила Шепетівська РДА сьогодні вранці.

Сапери знешкодили 5 бойових артснарядів часів Другої світової війни
Розділ Події

10 вересня о 16:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області знищили чотири 76 мм артилерійських снарядів часів Другої світової війни, які було виявлено в с. Чотирбоки Шепетівського району.

Хмельницький апеляційний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу засудженого на ухвалу Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області від 16 липня 2020 року щодо відмови у задоволенні спільного клопотання начальника ДУ «Шепетівська виправна колонія №98» та заступника голови спостережної комісії при Шепетівській районній державній адміністрації про заміну йому невідбутої частини покарання більш м`яким.

Форум прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ», який відбувся в Кам’янці-Подільському, засвідчив зростаючу популярність молодої політичної сили. Професіонали усіх галузей – сільського господарства, охорони здоров’я, освіти, культури, інших об’єднуються в єдину команду, аби свої знання, сили, досвід реалізовувати на користь громад, на користь свого краю.

0
репостів
0
репостів