Вівторок, 14 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка
У березні проведуть громадські обговорення про перейменування музею Миколи Островського
Розділ Культура

Сьогодні Хмельницька обласна рада оприлюднила повідомлення про проведення громадського обговорення. Воно стосується зміни профілю з літературно-меморіального на історичний та назви КЗК «Обласний літературно-меморіальний музей  М.Островського» Хмельницької обласної ради на КЗК «Музей пропаганди в Україні 1917-1991 рр.».

Учні дитячої музичної школи привітали шепетівчан колядкою
Розділ Культура

Сьогодні біля головної ялинки Шепетівки на площі Т.Шевченка учні та викладачі дитячої музичної школи вітали усіх зі святами, бажаючи міцного здоров’я, щастя та злагоди.

Мешканці Шепетівки, які проживають на вулиці Вишневій в районі пожежної частини неодноразово стикалися з підтопленням їхніх домогосподарств.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним обвинуваченого в заподіянні умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження (частина 1 статті 122 Кримінального кодексу України), покарав його 1 роком обмеження волі. На підставі статті 75 КК України звільнив від відбування покарання з випробуванням на 1 іспитовий рік.

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця с. Михайлючка Шепетівського району у вчиненні розбою та крадіжок.

0
репостів
0
репостів