Розділ Спорт

У Славутській громаді активно працює Університет третього віку

Автор 20 листопада 2023, 12:34

Не дивлячись на прохолодну погоду, у неділю, 19 листопада, у міському парку, відбулося перше заняття із скандинавської ходьби, до якого активно долучилися слухачі Університету третього віку. Провела заняття Юлія Шабурова, керівник Славутського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в межах програми президента «Здорова Україна».

Університет третього віку – це безкоштовний навчальний заклад для людей пенсійного віку на меті якого – створення умов та сприяння всебічному розвитку людей старшого віку; організація вільного часу і культурного дозвілля; створення умов для самореалізації та розвитку їх творчих можливостей; формування принципів здорового способу життя; оволодіння новими знаннями.

Тренування пройшло вдало, усі його учасниці мали не лише можливість активно провести час, а й поспілкуватися та зарядитися позитивними емоціями.

Для бажаючих долучитися до тренувань, просимо звертатися до керівника Славутський міський Центр фізичного здоровя населення "Спорт для всіх" Юлії Шабурової (0674753839). Варто зауважити, що місця проведення тренувань будуть змінюватися, а це зробить їх ще цікавішими.

Довідково: скандинавська ходьба – це вид фітнесу на свіжому повітрі. Під час ходьби з палицями задіяні практично всі м’язи верхньої частини корпусу, які майже не використовуються протягом дня. Цей вид фітнесу підвищує загальне самопочуття, повертає рухливість і повноцінне життя після травм опорно-рухового апарату. Завдяки цьому скандинавська ходьба підходить для людей поважного віку в якості щоденного заняття спортом.

За інформацією ЦФЗН «Спорт для всіх».

0
репостів
0
репостів