Чому інвестори вибирають поліфункціональний комплекс Stanford

На Печерську, на перетині Предславинської вулиці та вулиці Євгена Коновальця, зводиться новий багатофункціональний комплекс Stanford. За п’ять хвилин пішки від будинку знаходиться Національний палац мистецтв «Україна», а дістатися до Хрещатика можна впродовж п’ятнадцяти хвилин на автівці.

day new 1

Як просувається будівництво ЖК Stanford?

У рамках проєкту заплановано зведення монолітно-каркасного будинку, що включає одинадцять секцій різної висоти. Реалізацією займається компанія Perfect Group, яка за 29 років роботи успішно ввела в експлуатацію понад 90 об’єктів нерухомості.

Поточний хід будівництва ЖК Stanford можна відстежувати на офіційному сайті. Регулярно публікуються фотографії, які демонструють прогрес. У розділі «Вебкамера» можна спостерігати за процесом у режимі реального часу.

Про проєкт: локація, внутрішня інфраструктура, сервіс

Поліфункціональний комплекс Stanford знаходиться у діловому центрі Києва. До Національного будинку органної та камерної музики можна дійти за десять хвилин, до ТРЦ Ocean Plaza — за двадцять хвилин. Безпосередньо поруч розташовані квіткові бутики, бізнес-центри й артпростори, модні шоуруми та ательє, концептуальні бари і ресторани, медичні центри та дитячі садки.

До складу нового комплексу увійдуть апарт-готель, бізнес-центр з лаунжем та коворкінг. На території також працюватимуть фітнес-клуб, кав’ярня, супермаркет і центр раннього розвитку дитини. Внутрішній двір закритий для проїзду автівок. Буде облаштовано стильний ландшафтний парк із зонами для неквапливих прогулянок, занять йогою на свіжому повітрі та розваг дітей.

Заплановано консьєрж-сервіс, завдяки чому мешканцям не доведеться турбуватися про замовлення улюблених страв із ресторану, доставку квітів чи виклик клінінгової компанії.

Передбачено цілодобову охорону — контрольний пункт знаходитиметься у самому будинку. На території заплановано відеоспостереження. Максимальну безпеку також буде забезпечувати система контролю доступу — сторонні не зможуть потрапити до під’їзду та у внутрішній двір. Для автівок резидентів буде облаштовано п’ятирівневий паркінг із зарядними станціями для електрокарів.

У житловому комплексі Стенфорд продаються квартири з однією-шістьма кімнатами. На вибір запропоновано варіанти з оздобленням та без нього. Якщо у вас є запитання щодо купівлі нерухомості, звертайтеся до відділу продажу.

0
репостів
0
репостів